banner
banner1
banner2
Limeng

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

Perusahaan Farmasi Shandong Limeng didirikeun taun 1993, ayeuna parantos gaduh ubar tradisional Tiongkok tradisional, kadaharan perawatan kaséhatan, lokakarya produksi kosmétik, aparat médis sareng lokakarya instrumen, bengkel pasokan sterilisasi sareng lokakarya ékstraksi ubar tradisional Tiongkok, sareng sadayana parantos lulus sertipikat bengkel purifikasi saratus rébu. Perusahaan parantos teras-terasan nuturkeun konsép pamekaran orientasi teknologi tinggi, sareng kerjasama industri-universitas-panilitian. Éta ngagaduhan hiji tim R&D propésional, tulang tonggong téknis sareng teknisi. Perusahaan narékahan pikeun ngembangkeun strategi mérek, sareng mérek "Limeng" dileler salaku mérek dagang terkenal kota Jinan di 2012.

tingali langkung

Produk panas

Produk urang

Hubungi kami pikeun langkung seueur produk

Shandong Limeng Farmasi Co., Ltd.

PISAN AYEUNA
  • The company has always been adhering to the development concept of high-tech orientation, and industry-university-research cooperation.

    Konsép pangwangunan

    Perusahaan parantos teras-terasan nuturkeun konsép pamekaran orientasi teknologi tinggi, sareng kerjasama industri-universitas-panilitian.

  • Qualified R&D engineer will be there for your consultation service and we will try our best to meet your requirements.

    Inpormasi Sunda & D

    Insinyur R&D anu mumpuni bakal aya pikeun layanan konsultasi anjeun sareng kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun nyumponan sarat anjeun.

  • Our solutions have national accreditation standards for experienced, premium quality items, affordable value...

    Produk urang

    Solusi kami gaduh standar akreditasi nasional pikeun anu berpengalaman, barang kualitas premium, nilai terjangkau ...

Inpormasi pangénggalna

wartos

Ayeuna perusahaan gaduh aparat médis sareng bengkel instrumen langkung ti 2.000 méter pasagi, lokakarya kadaharan standar kaséhatan 10.000 méter pasagi, sareng bentuk dosis kalebet kapsul, tablet, granula sareng bubuk jsb.

Shandong Limeng ngayakeun ceremory pikeun pabrik pabrik énggal

Tanggal 6 Maret 2019, Shandong Limeng ngayakeun ceremory kanggo pabrik pabrik énggal. Mitra Limeng ogé ilubiung dina acara éta. Dina raraga ngagedékeun produktivitas perusahaan sareng ngeuyeuban deui proyek, Limeng Pharm nginvestasikeun 1,2 juta pon kanggo ngagaleuh 10 héktar lahan. Cabang pabrik énggal ...

Verifikasi tuangeun

Tanggal 28 Juli 2020, departemén anu relevan pikeun Administrasi Pangan sareng Narkoba Provinsi Shandong otorisasi badan uji coba pihak katilu, SGS, parantos marios sistem manajemen kualitas apoték Limeng, anu dumasar kana sistem manajemen HACCP internasional. Proyék suplemén katuangan, dai ...

Ngalawan wabah babarengan

Dina wengi Festival Musim Semi tradisional Cina, COVID-19 nyebar pisan. Epidemi sapertos anu mangaruhan sadayana parantos nyababkeun jutaan jalma. Saprak wabah éta, Shandong Limeng Farmasi Co., Ltd. parantos ngalakukeun upaya pikeun ngahasilkeun sareng ...